MOA_16 Tier-Armando, Darwin, Sinke&Van Tongeren kopie 2
Voor de expositie Tier van Darwin.Sinke en van Tongeren in MOA heeft Soda ism met hen de inrichting en lichtontwerp gedaan.
DSC01785 kopie copy
In het Stedelijk Museum Schiedam heeft Soda ism Duinzand een ontwerp gemaakt voor de transformering van het voormalige entreegebied naar tentoonstellingsruimte. Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht om het museum te verbinden met de stad, en worden voorstellen ontwikkeld voor routing, licht, klimaat en beveiliging.
1.  Mansion_estate with river and MOA building_after copy
Museum Oud Amelisweerd wint Europese erfgoedprijs 'Europa Nostra Award' voor museale inrichting en restauratie! Soda was verantwoordelijk voor  het  concept en de museale inrichting van het landhuis en koetshuis. De restauratie is gedaan door BBOR.
CM De glazen brug met oa.Edwin Jacobs
Het vernieuwde Centraal Museum Utrecht is geopend op 22 april. Het onderzoek en concept voor de herinrichting is uitgevoerd door Soda. Het ontwerp door Soda+.
Koetshuis5Koetshuis2a
Het gerestaureerde koetshuis van Oud Amelisweerd is geopend in april. In het koetshuis is de entree en winkel gevestigd van Museum Oud Amelisweerd en restaurant/cafe de Veldkeuken

achterwand-zonder-bh-copy
Soda is begonnen met het ontwerp voor entree en winkelgebied, horeca en verhuurbare ruimtes in het Rijksmuseum Boerhaave in Leiden. Het museum wordt heropend in november 2017.

dsc01950
Onderzoek in samenwerking met de stichting 'Verborgen Landschap' naar de transformatie van een voormalige Duitse WOII vliegtuighangar en rijksmonument tot bezoekerscentrum en projectlocatie.

Meer Soda...

eurpanostrafakebeeld_1px
De jury prijst de uitmuntende conserverings- en museologische aspecten in het project. ‘De kwaliteit van het museum is discreet maar zelfbewust, de kwaliteit van het tentoonstellingsmeubilair is uitnemend'.