DSC02944
DSC02944 kopie
Soda heeft de pitch gewonnen voor de herinrichting van museum Ostwall in opdracht van de Dortmunder U in Duitsland. Daarnaast worden er voorstellen ontwikkeld om de zichtbaarheid van het museum in het gebouw en de omgeving te verbeteren.

Entree2
Onderzoek naar de samenvoeging van de hospitalityfuncties van het Afrika Museum in het te vergroten entreegebied. Inclusief het maken van een ontwerp voor ticketoffice, garderobe, winkel, café etcetera.
Flower Power_05

The exposition Tier in the Museum Oud Amelisweerd from Darwin Sinke van Tongeren, has been designed and lit by Soda

Made in China_03
Voor de expositie Made in China in MOA heeft Soda de inrichting en het lichtontwerp gedaan. Moa tentoonstellingen
Schermafbeelding 2018-05-16 om 11.30.55
De transformatie van het Dick Bruna huis naar het Nijntjemuseum was een van de onderdelen van de herinrichting van het Centraal Museum Utrecht  in 2015.  Aangezien de bezoekersaantallen in de afgelopen 3 jaar de verwachting ver overstijgen zijn wij samen met het Centraal Museum bezig plannen te ontwikkelen voor uitbreiding.

DSC01785 kopie copy

For the Municipal Museum Schiedam, Soda, together with Buro Duinzand, has made a plan to transform the former below ground entrance area into an exposition space. Additionally, possibilities for connecting the museum with the city are being looked into, and proposals are being developed to improve routing, lighting, climate and security.

1.  Mansion_estate with river and MOA building_after copyeurpanostra
Museum Oud Amelisweerd receives the Europa Nostra Award for its presentation and restoration

CM De glazen brug met oa.Edwin Jacobs

The renovated Centraal Museum Utrecht was opened on 22 April 2016

achterwand-zonder-bh-copy
Soda has started designing the entrance area, shop, restaurant facilities and third-party spaces in the Rijksmuseum Boerhaave. The museum will reopen in November 2017.
dsc01950
Research into the transformation of a listed former World War II German aircraft hangar into a visitor centre and project venue, in cooperation with with the 'Verborgen Landschap' (Hidden Landscape) Foundation.
1200px-Stadhuis_Utrecht
Advieswerk voor de gemeente Utrecht tbv de herinrichting van het historische stadhuis

More Soda...

fakebeeld_470pxfakebeeld_1px